Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény


Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma, akik hajlandók megfizetni a környezetbarát építőanyagok árát. A jelentős növekedés oka, hogy zárult az olló: változott az emberek véleménye és az árak is elérhető közelségbe kerültek.


Így alakítsd át a gyerekszobát


A diákok legnagyobb bánatára nemsokára elkezdődik a tanév, és vége szakad a jól megérdemelt nyári szünetnek.


Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria


Megérkezett a Designers Guild 2019 őszi-téli kollekciója, a Le Poéme de Fleurs.


Védekezés a növényi kártevők ellen


A növényi kártevők kiírtásánál nem a vegyszerek, mérgek segítségével történő kipusztítás, hanem a védekezés, és a megelőzés a legfontosabb cél. A levéltetvek nagyon gyorsan terjednek, fékezd meg őket időben.


Mulcsozó fűnyírás


A környezetkímélő kertgondozás? Takarékos gazdálkodás a vízzel, a gyomirtók mellőzése? Egyik alapvető eszköze a mulcsozás. A díszkertekben, gyümölcsösökben már sokan alkalmazzák a fák, bokrok tövének nedvesen tartására, a gyomnövények növekedésének megakadályozására. Az utóbbi években pedig egyre többen gondozzák így a gyepet is.


Grillsütők


Számtalan változatban kaphatók kerti grillsütők, de a lakoma elkészítéséhez nem kell feltétlenül krómozott, csillogó-villogó berendezés: a földön rakott tűz fölé állított rostély éppúgy megteszi, mint a lábakon álló, guruló, állítható szerkezetek. Ha megvan a parazsunk, neki is láthatunk a sütésnek főzésnek. De micsodán?


Füvesítés


Bár megoszlanak a vélemények, hogy mikor a legszerencsésebb fűmagot vetni, sokan tavasszal állnak neki a kikopott pázsitot pótolni, vagy a kertépítési tervek alapján újabb területeket füvesíteni.


Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!


Egész csokorra való kinti témával járulunk hozzá a szabad levegőn végzett munka, a kertben eltöltött pihenés örömeihez. 


Konyhaasztal utólagos felületkezelése


A kezeletlen fa bútorok utólagos felületkezeléséhez felhasználható az IKEA által forgalmazott Behandla pác vagy méhviasz fényesítő, amelyekkel tartós és ellenálló felületet lehet számukra biztosítani.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION